Laukkuja

Aloitin noin muutama viikko sitten tekemään kangaspuilla kalalangasta laukkukangasta. Ajatuksena oli tehdä laukkuja, jotka olisivat muodoltaan vähän samankaltaisia kuin kangaskassit ja niihin yhdistettäisiin vanhoista nahkatakeista saatua nahkaa.
     Kangaspuilla työskentely on aina yhtä mukavaa, vaikka pitkän päivän jälkeen siinä alkaakin jo takapuolta ja selkää hieman kolottaa..:D Kankaat valmistuivat kuitenkin yllättävän nopeasti, yhden metrin mittaiseen pätkään meni noin puolitoista päivää.
     Kun kankaat oli vihdoin valmiit oli aika ommella niitä kokoon. Tässä vaiheessa myös laukkuihin tuli hieman muutoksia. Päätinkin tehdä kolme laukkua, joista jokainen oli hieman erilainen. Sama ajatus kaikissa kuitenkin säilyi vaikka laukkujen muoto hieman muuttuikin. Ja kierrätysnahkasta saikin laukkuihin oikein hienoja yksityiskohtia. Itse olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ! :)





                   
 1. tavallisella kangaskassi mallilla 2. Hieman pitempi ja siksi myös tässä laukussa on tehty pieni tasainen pohja 3. Samalla kaavalla tehty kuin kaksi muuta laukkua, mutta tein hihna kohdan puoleen väliin laukkua niin että se taittuu kivaki pieneki laukuksi


Kommentit

Suositut tekstit